ulei
Revizii si Intretinere

REVIZIE AUTO SI INTRETINEREA MASINII

Prin schimbarea uleiului si inlocuirea fitrelor la timp la o revizie auto, poti profita de performanta maxima si prelungirea duratei de viata a masinii tale. Uleiul e o componenta cheie pentru a face motorul sa functioneze fara probleme: lubrifiaza componentele din interiorul motorului masinii, reducand in acelasi timp cantitatea de frecare dintre componente. Uleiul totodata actioneaza ca agent de racire a partilor care creaza frecarea una de cealalta, precum si un absorbant al micro-particulelor care sunt filtrate prin filtru de ulei. Filtrul de ulei creeaza un ulei curat in motor mentinand astfel un nivel optim de perfomanta al masinii.

In timpul schimbarii uleiului la Stil Service Auto, vom inlocui uleiul cel vechi cu unul noi precum si filtrul de ulei pentru a profita de uleiul curat pentru masina ta. De asemenea, vom lubrifia componentele masinii in conformitate cu standardele din fabricatie.

PRETURI STIL SERVICE - REVIZIE AUTO

Front Brakes Repair $49.95
Rear Brakes Repair $59.95
Rear Brakes Shoes $65.25
Axle $149.95 Each
Starters / Alternators $225.95 Plus Parts

DE CE REVIZIE AUTO LA STIL SERVICE?

La STIL SERVICE AUTO, efectuarea reviziilor se va desfasura in cel mai scurt timp, pentru a revenii cat mai repede pe sosea. Fa-ti acum o programare pentru o revizie auto a masinii tale.

 • We make auto repair more convenient for you
 • We are a friendly and professional group of people
 • We handle a wide range of car services
 • Same day service for most repairs and maintenance
 • We get the job done right — the first time

POPULAR QUESTIONS

 • Sa folosesc un ulei sintentic la masina?

  Moleculele uleiului sintetic sunt mult mai mici spre deosebire de unul natural, de accea uleiul sintetic ajuta motorul pentru o functionare mai buna.

 • Ce parti trebuie sa inlocuiesc?

  Pentru a te ajuta mai mult la intretinerea masinii tale, te asteptam la sediul Stil Service Auto pentru a vedea ce piese iti sunt necesare.

 • How do I keep track of routine?

  Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger ones.

© Copyright 2023 Stil Service Srl